Despre noi

Vă doriți o izolație fără cusur și o echipă de montaj care își ghidează activitatea după principiul: „lucrăm la fiecare casă ca și cum ar propria noastră locuință”? Ați nimerit perfect. Suntem pe piață din anul 2016 și încercăm să ne autodepășim și să ne perfecționăm serviciile continuu, din dorința de a schimba paradigma din domeniul construcțiilor, conform căreia „toți sunt la fel”. Ținem foarte mult la seriozitate, profesionalism, comunicarea cu beneficiarii, prezentarea în detaliu a produselor pe care le comercializăm și a procedurii de montaj. Toate lucrările pe care le executăm vin însoțite de documentația tehnică a produselor folosite, contract, garanție și verificare cu camera de termoviziune. Pe întreaga durată a derulării unei colaborări, clientul final este în contact permanent cu un membru al echipei IzoSuperior, care îl va ține la curent cu evoluția lucrării și va oferi explicații tehnice și sugestii de îmbunătățire a proiectului.

Părerile clienților

Răzvan B.
Read More
,, Recomand , am făcut de curând cu aceasta firma . Eu am izolat cu 30 cm exact asa peste planșeu și vreau sa zic ca deja se simte diferenta . Firma serioasa , totul cu contract , factura ,garanție și documentație tehnica . Mulțumesc IzoSuperior ! ”
Gabi S.
Read More
,, Recomand Echipa serioasa și toată documentația!!!”
Giorgian V.
Read More
,,O firma de nota 10, azi mi-a izolat și mie.”
Gheorghita C.
Read More
„Sunt foarte mulțumit. Vă recomand Izolații cu celuloză. ”
Florin M.
Read More
„Recomand cu încredere! Sunt adevărați profesioniști! Și despre celuloza e cea mai bună varianta la ora actuala!”
Daniela O.
Read More
„Foarte seriosi ,profesionisti tocmai ce am izolat locuinta suntem f multumiti.”
Costica G.
Read More
„Am izolat podul casei în toamnă cu așa ceva, se pare a fi un lucru bun după ce am trecut iarna.”
Gigi G.
Read More
„Sunt foarte mulțumit chiar se merita sa izolezi cu celuloza eu am făcut acum 3/4 ani chiar sunt foarte mulțumit pe timp de vara este rece parca as tine aerul condiționat deschis iar pe timp de iarna menține caldura . Recomand cu toată încrederea.”
Ciprian C.
Read More
„Cea mai sănătoasă, eficientă și accesibilă variantă de a izola termic și fonic o locuință și nu numai. Raport calitate-pret-timp de execuție excelent. Atât firma cât și echipa care a executat lucrarea sunt foarte serioși, atenți și punctuali. Au venit cu inventar la materiale, sacii cu celuloza cântăriți individual, totul foarte corect. Aveam podul izolat cu vata pe care am înlocuit-o în totalitate și sa simțit diferența din prima zi. Merita din plin. Recomand!”
Izabela L.
Read More
„Recomand cu încredere IzoSuperior, în primul rând pentru seriozitate și punctualitate. Pentru profesionalism. Baftă la cât mai mulți clienți! Sunteți super!”
Mircea S.
Read More
„Totul la superlativ! O echipa foarte profi. Diferentele in ambientul casnic se simt din primele 24-48 de ore. Mult succes in continuare!”
Gianina S.
Read More
„Super echipa! Profesioniști recomand.”
Ionut V.
Read More
„Salutare! mulțumit de alegerea făcută. într-adevăr după 2 luni de la aplicare și după mai multe teste sa dovedit alegerea perfecta. fără punți termice. temperatura in casa se menține scăzută. recomand izolarea cu cu celuloza!”
George I.
Read More
„Servicii impecabile, echipamente profesionale. Exact ce așteptam.”
Mihai M.
Read More
„Profesionalism, seriozitate, calitate. Mulțumesc, IzoSuperior!”
Alex A.
Read More
„Foarte multumit de seviciile prestate!”
Stefan S.
Read More
„Profesionalism. Seriozitate. Adevarati mesteri al celulozei!”
Doru V.
Read More
„Recomand! Profesionalism. Seriozitate. Comunicare usoara si eficienta. ”
Mihai A.
Read More
„Recomand, seriozitate și promptitudine. Mă declar mulțumit de colaborarea cu voi.”
Diana S.
Read More
„Curat, rapid, cu randament in timp si materiale ecologice de calitate! Recomand cu toata increderea!”
Adina H.
Read More
„Intr-o perioada in care am avut "mesteri" de toate felurile, oamenii astia au fost gura de aer proaspat. Au facut o lucrare excelenta!”
Laurentiu S.
Read More
„Profesionalism.Operativitate.Pret bun. Recomand.”
Adriana B.
Read More
„Recomand,nu-mi vine sa cred ca am rezolvat problema pierderii caldurii. Va multumesc si va astept in primavara si la casa mare.”
Nicolae B.
Read More
„Eu unul sunt super multumit,serviciu prompt, fara mizerie fara deranj .Primii pasi spre economie.”
Magdalena P.
Read More
„Suntem foarte multumiți . Oameni profesioniști , fara deranj in casa, fara praf. Păcat ca lumea nu cunoaște proprietățile tehnice excepționale ,este o soluție sănătoasa pentru familie . Mulțumiri din Iași.”
Robert C.
Read More
„Super mulțumit. Seriozitate, profesionalism si rapiditate in executarea lucrării. Preț super Ok. Recomand cu drag.”
Previous
Next